LOADING

Clairvoyance
En clairvoyance session hos mig foregår på følgende måde. Efter en kort introduktion stiller jeg ind og giver dig de beskeder, der er der til dig.  Og så tager vi dine spørgsmål, hvis du har noget særligt, du ønsker svar på. Skønt ofte stillede spørgsmål og temaer har at gøre med kærlighedsliv, arbejdsliv og bolig, skal du være forberedt på, at en clairvoyance hos mig ofte går i dybden med personlige og følelsesmæssige problemstillinger. Det er min intention, at du får noget med, som virkelig rykker dig, som kan hjælpe dig til at finde en bedre balance på et givent område eller flere og som du kan arbejde videre med selv, når du kommer hjem. Forbered gerne et par spørgsmål før du kommer. Udbydes også over Skype.
Telefonclairvoyance
Jeg tilbyder også telefonclairvoyance. Ved en telefonclairvoyance tager vi udgangspunkt i dine spørgsmål. Jeg tilbyder en 20 min. session med udgangspunkt i 1-2 spørgsmål og en 30 min. session med udgangspunkt i 2-3 spørgsmål. Er der mere tid, ser vi hvad der ellers er af beskeder til dig.
Energi Medicin/Healing
Healing kan være et godt og skånsomt redskab til at give ro og stabilisering til en stresset krop og til at opløse blokeringer i krop/organer, sind og følelser. Mødes vi fysisk finder vi sammen ud af, om du vil modtage healingen siddende med eller uden håndspålæggelse. Eller om du vil modtage den liggende med håndspålæggelse. Ved langdistance healing kan du også enten sidde eller ligge.
Clairvoyant Kostvejledning
Jeg kombinerer mine clairvoyante evner med min faglighed som Klinisk Kostvejleder. På den måde kan jeg tilbyde dig et forløb, som giver en anderledes indfaldsvinkel til din kost, din krop og dit følelsesliv. Vi finder sammen ud af, hvordan et forløb skal sættes sammen for dig. I visse tilfælde vil du blive bedt om, at udfylde et anamneseskema og evt. et par dages kostdagbog før vis ses. Til selve sessionen vil jeg bruge mine clairvoyante evner til at tune ind på din krop for at se, hvad der foregår. Jeg stiller ingen diagnoser. Mit fokuspunkt er at hjælpe til med at styrke dig og din krop. Vi fjerner det, som svækker dig og får implementeret mere af det, som styrker dig, så din krop selv kan genoprette sin naturlige balance. Lider du f.eks. af forstoppelse, vil der oftest også komme beskeder til dig om, hvad det er for nogle følelsesmæssige problematikker, der knytter sig til den fysiske. Ved en Clairvoyant Kostvejledning ser jeg ikke isoleret på din problematik. Vi afdækker forskellige aspekter af dit liv, som kan have indflydelse på den. Jeg har telefontid hver mandag fra. 9.30-10.00. Her kan du bestille tid. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere om, hvordan jeg arbejder, hvis du er i tvivl om, om et forløb hos mig, vil være brugbart for dig.  

Jeg tilbyder

En clairvoyance session hos mig foregår på følgende måde. Efter en kort introduktion stiller jeg ind og giver dig den information, der er der til dig. Og så er der tid til dine spørgsmål, hvis du har noget særligt, du ønsker svar på. Skønt ofte stillede spørgsmål og temaer har at gøre med kærlighedsliv, arbejdsliv og bolig, skal du være forberedt på, at en clairvoyance hos mig ofte går i dybden med personlige og følelsesmæssige problemstillinger. Det er min intention, at du får noget med, som virkelig rykker dig, som kan hjælpe dig til at finde en bedre balance på et givent område eller flere og som du kan arbejde videre med selv, når du kommer hjem. Forbered gerne et par spørgsmål før du kommer.

Jeg tilbyder også telefonclairvoyance. Ved en telefonclairvoyance tager vi udgangspunkt i dine spørgsmål. Jeg tilbyder en 20 min. session med udgangspunkt i 1-2 spørgsmål og en 30 min. session med udgangspunkt i 2-3 spørgsmål. Er der mere tid, ser vi hvad der ellers er af beskeder til dig.

Jeg kombinerer mine clairvoyante evner med min faglighed som Klinisk Kostvejleder. På den måde kan jeg tilbyde dig et forløb, som giver en anderledes indfaldsvinkel til din kost, din krop og dit følelsesliv. Vi finder sammen ud af, hvordan et forløb skal sættes sammen for dig. I visse tilfælde vil du blive bedt om, at udfylde et anamneseskema og evt. et par dages kostdagbog før vis ses. Til selve sessionen vil jeg bruge mine clairvoyante evner til at tune ind på din krop for at se, hvad der foregår. Jeg stiller ingen diagnoser. Mit fokuspunkt er at hjælpe til med at styrke dig og din krop. Vi fjerner det, som svækker dig og får implementeret mere af det, som styrker dig, så din krop selv kan genoprette sin naturlige balance. Lider du f.eks. af forstoppelse, vil der oftest også komme beskeder til dig om, hvad det er for nogle følelsesmæssige problematikker, der knytter sig til den fysiske. Det skal du være forberedt på. Ved en Clairvoyant Kostvejledning ser jeg ikke isoleret på din problematik. Vi afdækker forskellige aspekter i dit liv, som kan  have indflydelse på den. Jeg har telefontid hver mandag fra. 9.30-10.00. Her kan du bestille tid. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere om, hvordan jeg arbejder, hvis du er i tvivl om, om et forløb hos mig, vil være brugbart for dig.

Healing kan være et godt og skånsomt redskab til at give ro og stabilisering til en stresset krop og til at opløse blokeringer i krop/organer, sind og følelser. Mødes vi fysisk finder vi sammen ud af, om du vil modtage healingen siddende med eller uden håndspålæggelse.  Eller om du vil modtage den liggende med håndspålæggelse. Ved langdistance healing kan du også enten sidde eller ligge.